Kennissessie Aandacht voor Werk en Mantelzorg nu kosteloos in Zaandam

Kennissessie Aandacht voor Werk en Mantelzorg nu kosteloos in Zaandam

Afgelopen weken heb ik jou attent gemaakt op het Symposium “Aandacht voor Werk en Mantelzorg” op 9 februari a.s., dat ik organiseer samen met Eve van Dijk van KappaHelpt! en Liane Wolfert van bureau LWPC en Mantelkring. Als klant of zakenrelatie van mij hoop ik natuurlijk dat dit jouw aandacht heeft getrokken!

Ik wil je hiermee even vertellen dat de organisatie heeft besloten het anders in te steken. Om te beginnen is de plaats veranderd: We houden het nu in Zaan2Connect in de Rabobank, Ankersmidplein 2 te Zaandam, vlakbij station Zaandam.

Ten tweede hebben we besloten het evenement om te bouwen naar een kennissessie en het gratis aan te bieden. Dit omdat we het belangrijk vinden om ons gedachtengoed te verspreiden: Bewustwording van de noodzaak van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid.

Het programma blijft hetzelfde: Nicolien van Duinen, HR directeur van Renault Nederland, vertelt over haar aanpak van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. Hanneke Bonfrer van zorginstelling De Omring presenteert de verrassende uitkomsten van het onderzoek onder hun medewerkers. En onder meer Truus Oud, directeur van het Mantelzorgcentrum en grondlegger van de mantelzorgmakelaars, inspireert tijdens de inspiratiesessies.

De kennissessie is bedoeld voor directeuren, HR managers en HR medewerkers, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Gratis tickets zijn verkrijgbaar via de link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kennissessie-aandacht-voor-werk-mantelzorg-42275762945

N.B.: Het kan zijn dat er nog symposium staat en ook nog iets over Alkmaar, dit wordt nog gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *