Referenties WWZ Consultancy

I&O Research, 2017

Team Werk, Zorg en Jongeren van I&O Research:

“We hebben als onderzoeksteam al behoorlijk wat kennis rondom de Participatiewet, Wmo en Jeugdwet in huis en Anne wist daarin op prettige wijze – doorspekt van praktijkvoorbeelden – de gaatjes te vullen. Door middel van  onderlinge kennisuitwisseling en boeiende discussies over actuele vraagstukken wist Anne onze expertise verder te verdiepen. Anne weet gewoon alles!”

Gemeente Leiderdorp, 2011

Complimenten van de gemeente en de Wmo raad voor het zeer goed leesbare Wmo beleidsplan!

Marja van Bruggen, senior beleidsmedewerker Wmo

Gemeente Enkhuizen, 2011

Risa Homan, afdelingshoofd Samenleving:

Ik heb Anne leren kennen als een prettige, zelfstandige en doortastende collega. Zij heeft voor de gemeente Enkhuizen op een goede wijze vormgegeven aan het beleid van cultuur, sport, wijkbeheer en jeugd. Zij kan zelfstandig complexe projecten vorm en inhoud geven. Ligt goed in het contact, zowel intern als extern. Anne werkt planmatig en gestructureerd, wat belangrijk is in een hectische omgeving.

Nanda Timmerman van Sportservice West Friesland:

Gisteren las ik in de krant dat de raad het voorstel voor de hockeyvereniging heeft goedgekeurd. Geweldig, een mooie aanwinst voor het sportaanbod in Enkhuizen. En dat alles dankzij jouw voorstel. Dankjewel daarvoor!

Samenwerking met Evean Lishof, 2000-2010

Met Anne heb ik vele jaren samengewerkt in Oostzaan. Zij heeft de WMO een gezicht gegeven en was altijd bijzonder goed op de hoogte van regelgeving en ontwikkelingen. Het Informatie- en Serviceloket in Oostzaan (nu Servicepunt WWZ) werd landelijk als zeer goed beoordeeld. Anne heeft hier aan de basis van gestaan.

Samenwerking van Evean Lishof met dit loket heeft hele mooie effecten opgeleverd. Doorverwijzing vindt plaats naar dienstverlening en zorg van Evean Lishof, met hele korte lijnen. Indicaties worden snel gesteld. Er wordt gewerkt op basis van kennis en vertrouwen. Waardevol!

Mirjam Pronk, voorheen teamleider Evean Lishof

Project Goed voor Elkaar, 2010

Anne Vrieze heeft een presentatie gehouden over het project Mantelzorgers Ondersteund tijdens een bijeenkomst van PRIMO nh in het kader van het project Goed voor Elkaar. Zie de Evaluatie GvE  1 juni 2010

Gemeente Zeevang, 2009

Na het schrijven van een mantelzorgnota: Op 19 januari 2010 is het mantelzorgbeleid met complimenten door de raad vastgesteld. Het stuk is erg goed ontvangen.

Eveline Tijmstra, beleidsmedewerker zorg

Opvoedcursussen Regiocollege Zaanstreek Waterland, 2009

Anne heeft driemaal de cursus “Beter omgaan met pubers” aan ouders gegeven. De evaluatie van de laatste cursus vindt u hier: Klanttevredenheidsonderzoek Landsmeer

Gemeente Oostzaan, 2008

“Anne heb ik leren kennen als een zeer goed georganiseerde, vaardige  gezondheid- en welzijnadviseur. Punctueel en inhoudelijk actueel, heel  prettig om mee samen te werken”.

Carolina Kwakernaat-Deelen, Eigenaar, In Connection
Gemeente Haarlemmermeer, 2009

“Anne, is volledig op de hoogte van het aandachtgebied Wmo, heeft  alleen de opdrachtformulering nodig, de rest is resultaat. Komen, zien  en doen, dat is Anne”.

Jeroen Houffelaar, teammanager, Gemeente Haarlemmermeer
Fondsenwerving, 2010

“Voor een project in het buitenland, heb ik samen met Anne Vrieze de  fondsenwerving verzorgd voor een stichting in Nederland. De benodigde  gelden voor het opzetten van een cateringschool voor kansarme meisjes en moeders in Brazilie waren binnen 1 maand geworven! Anne is  zelfstartend, punctueel en houdt de voortgang er prima in. Verder is het prettig om met haar samen te werken, mede door haar positieve  instelling en no-nonsense mentaliteit. De plannen voor het samen  organiseren van een maatschappelijk betrokken event, staan al in de  startblokken!”

Ronald Steeman, Directeur/eigenaar, Goed te Doen

Workshop Digitaal Lotgenotencontact, 2008

Op 15 maart 2008 heeft Anne, dat was haar eerste opdracht, een workshop digitaal lotgenotencontact verzorgd voor de Borstkankervereniging Nederland. De evaluatie hiervan vindt u hier: Evaluatie databankbijeenkomst 15 mrt 08