Offline trainingen

Anne biedt via de WWZ Academie ook offline trainingen en workshops.

Voor onderstaande organisaties heeft Anne in de afgelopen jaren trainingen aangeboden:

Ervaring met trainingen en workshops

Bureau Forseti

Voor degenen die gedetacheerd gaan worden als Wmo consulent heeft Anne een workshop verzorgd. Daarbij werden zowel de theorie als de vaardigheden aangereikt.
Lees hier de evaluatie.

Bestuursacademie Nederland en Bureau Langhenkel

Voor beide onderwijs instituten heeft Anne trainingen gegeven aan Wmo consulenten en leden van sociale teams. Het belangrijkste vindt zij om hen hierin bij te brengen dat in de Wmo 2015 anders denken, anders doen op de voorgrond staat, met oog voor de vraag van de cliënt.

Regiocollege Zaanstreek Waterland

Opvoedcursussen van 6 avonden voor ouders van kinderen in de puberteit. Anne heeft deze cursussen uitgevoerd in Purmerend, Landsmeer en Zaanstad. Inmiddels is zij samen met Jolande de Bont bezig met het ontwikkelen van een e-learning voor ouders van pubers.

Borstkankervereniging Nederland

Voor de Borstkankervereniging heeft Anne een succesvolle workshop digitaal lotgenotencontact verzorgd ten behoeve van vrijwilligers.

Nederlands Patiënten Consumenten Platform

Ook voor het NPCF heeft Anne een  training lotgenotencontact gegeven aan leden van diverse  patiëntenverenigingen. Na afloop zei een van de deelnemers, een  psychiatrisch patiënt: “Gewoonlijk ben ik erg moe na een training, maar  nu voel ik me juist erg fit!” Een bewijs dat het een leuke actieve  training was!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze consultancy? Neem dan contact met ons op!