Zaanse Zakenvrouw 2017

Zaanse Zakenvrouw 2017

Op 21 maart 2017 is Anne Vrieze uitgeroepen tot Zaanse Zakenvrouw 2017 zonder personeel. De jury heeft in de loop van het traject besloten om Anne als enige voor te dragen. Volgens hen konden de andere kandidaten zich niet met Anne’s resultaten meten. Door de combinatie van haar online werk voor de WWZ Academie en het offline werk voor WWZ Consultancy had Anne in 2016 een omzet die meer dan driemaal zo hoog was als die van haar mede kandidaten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Daarnaast wogen haar niet aflatende inspanningen in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen mee. Voor de WWZ Academie schrijven zich voor 80% werkzoekenden in. Dat zijn vaak vrouwen ouder dan 45 jaar. Anne helpt hen niet alleen met haar opleidingen. Zij spant zich gratis in om hen nog beter voor te bereiden op het herintreden in de arbeidsmarkt. Zij is een samenwerking aangegaan met detacheringsbureaus die cursisten van de WWZ Academie verder kunnen helpen. De bemiddeling naar deze bureaus doet Anne gratis. Dat geldt ook voor het zoeken naar geschikte vacatures voor haar cursisten. Verder doet Anne verschillende vormen van vrijwilligerswerk in haar gemeente Zaanstad.

VIVA 400 2017

Mede als gevolg van de prijs Zaanse Zakenvrouw 2017 is Anne in 2017 genomineerd voor de VIVA400, van het vrouwenblad VIVA, in de categorie Zakenwonders. Samen met nog 100 prachtige ondernemende vrouwen in die categorie. Anne is heel erg blij met deze nominatie, ook al heeft zij de prijs niet gewonnen!

Nominatie VIVA400
Nominatie VIVA400 categorie Zakenwonders