Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

Nu ik dit schrijf word ik wakker in een witte wereld. Toch nog wat winter in Nederland, wat kan ons land dan mooi zijn! En wat voel ik me dan gelukkig, terwijl ik de frisse koude lucht opsnuif.
Ik wens jullie allemaal een heel mooi 2017, dat het maar net zo mooi mag zijn als het beeld dat ik nu (nog net voor Oudjaar) buiten zie!

Hopelijk zijn we dit jaar in staat om vrede op aarde een stapje verder te helpen. Ik draag daar mijn steentje aan bij, jij ook? Ik ben benieuwd wat jouw voornemens zijn voor 2017!

Wij zijn heel trots: 11 cursisten vonden een baan als Wmo consulent!
Ongeveer de helft van onze cursisten volgt de opleidingen “In 4 stappen naar optimale ondersteuning Wmo” (opleiding Wmo consulent) en “In 7 stappen naar optimale ondersteuning sociaal domein” (opleiding consulent Wmo en Jeugdhulp) als omscholing vanuit een WW-uitkering of omdat ze boventallig zijn na reorganisatie.

Wij zijn heel trots te kunnen vertellen dat binnen een jaar, voorzover bij ons bekend, al 11 mensen een baan hebben gevonden als Wmo consulent bij een gemeente! En 4 van onze cursisten gaan binnenkort tegelijkertijd aan de slag in een herindicatieproject bij de gemeente Den Haag!

Wij wensen jullie allemaal veel succes in je loopbaan in het mooie beroep van Wmo consulent, zodat ook jullie, met alle kennis van gekanteld denken, jullie steentje kunnen bijdragen aan een mooiere wereld!

Nog drie plaatsen vrij in de online Wmo/Sociaal Domein groep van 6 februari
De online groep met cursisten voor de opleidingen “In 4 stappen naar optimale ondersteuning Wmo” en “In 7 stappen naar optimale ondersteuning sociaal domein” loopt nu snel vol met mensen die inmiddels hun scholingsvoucher krijgen van het UWV. Er zijn nog drie plaatsen vrij, dus als je dan wilt starten, schrijf je dan snel in!

Nieuwe opleidingen en cursussen in 2017

Gesprekstechnieken
Als aanvulling op de opleidingen voor Wmo consulent, jeugdconsulent en Consulent Sociaal Domein kun je een driedaagse offline cursus Gesprekstechnieken volgen, waarbij je goed kunt oefenen. De eerstvolgende vindt plaats op 3, 10 en 17 maart in Nieuwegein. Yolanda Weijand en Gert-Jan den Besten zijn jullie enthousiaste docenten. Zij brengen een leuk creatief programma, dat helemaal past in de denkwijze van de WWZ Academie. Zie deze link voor meer informatie en inschrijving.

Callcentre en klantenservice
In maart gaan we starten met een hele nieuwe opleiding naar het beroep van medewerker callcentre en klantenservice van gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen, specifiek gericht op het sociaal domein. Houd de berichtgeving in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *