WWZ bestaat binnenkort 10 jaar!

WWZ bestaat binnenkort 10 jaar!

WWZ Consultancy bestaat op 12 februari alweer 10 jaar en wat is er veel gebeurd in die tijd! Eerst werkte ik alleen als interim beleidsadviseur en projectleider, vooral voor gemeenten met daarnaast van tijd tot tijd opdrachten voor zorg- en welzijnsinstellingen. Ik werkte van Schagen en Enkhuizen tot Leiderdorp en Utrechtse Heuvelrug.

Ik zeg altijd dat ik in die 10 jaar meer geleerd heb dan in de 25 jaar ervoor in loondienst als beleidsambtenaar. Ik kom als ondernemer in de meest uiteenlopende netwerken en voer enorm veel verschillende opdrachten uit. Ik houd ontzettend van deze variatie mijn mijn werk. Ik werd er goed voor betaald. Ik heb in ruil daarvoor de nodige gratis dingen gedaan en doe die nog steeds, zoals de Kennissessie Aandacht voor Werk en Mantelzorg waar je je nog steeds voor kunt inschrijven.

In 2014 heb ik via een aantal opleidingsinstituten een paar keer offline les gegeven aan Wmo consulenten bij gemeenten. Ik was niet blij met de stof die gedoceerd werd. Ik vond dat de geest van het nieuwe sociale domein, waarin gekanteld denken voorop staat, onvoldoende tot zijn recht kwam. Daarom besloot ik het anders te gaan doen en wel online.

Eind 2014 is de WWZ Academie geboren en sindsdien hebben we 289 cursisten opgeleid, waarvan er nog een deel bezig is of net gestart. Afgelopen jaar is daar nog als label de Zorgondernemer Academy bij gekomen, die nu in ontwikkeling is. Van samenwerking met een virtual assistant en een webhost zijn we gegroeid naar een team met 10 parttime medewerkers!

Ik ben bijzonder trots op dit resultaat, dat ik in 10 jaar heb mogen bereiken, met als kroon op mijn werk de prijs van Zaanse Zakenvrouw 2017 en daarna nog de nominatie voor de VIVA400 2017 in de categorie Zakenwonders!

Verjaardagsaanbod

Ik wil dit graag met jullie, mijn klanten, vieren, want wie jarig is trakteert! Vlak na 12 februari is het ook nog eens Valentijnsdag, een dag met een passend thema in het sociale domein. Het is namelijk mijn missie dat iedereen, ongeacht welke beperking dan ook, gelijkwaardig kan meedoen in de samenleving.

Via deze link vind je ons aanbod van korte cursussen Regelgeving in het sociale domein. Vanaf nu tot en met 14 februari kun je als Valentijnsaanbieding deze cursussen als pakket kopen: Twee voor de prijs van anderhalf en drie voor de prijs van twee, vier voor de prijs van drie. Vind je dat geen mooie deal?

En als bonus: Als je een of meerdere van deze cursussen koopt, dan krijg je een vrijstelling op het onderdeel Regelgeving en/of Creatief Denken van de opleidingen Wmo consulent, Jeugdconsulent en Consulent Sociaal Domein en een daarbij passende korting. Deze opleidingen starten trouwens weer op 5 maart, je kunt je daarvoor vanaf nu inschrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *